Nieuwsberichten over elektrosmog

Mijn gehoor was ernstig beschadigd door het werken in Elektromagnetische Velden (EMV).


Mijn gehoor was ernstig beschadigd door het werken in Elektromagnetische Velden (EMV). Het kostte mij mijn baan en 9 jaar salaris. Het geluid van lopend water was al slecht voor mij, maar de pijn van dichtbij ritselende plastic tassen sloeg me in tranen tegen de grond. Ik kon mijn lokale fruitmarkt met alle fluorescerende lampen niet meer bezoeken. Ik kocht Memon Bionic Instruments:
– Dag 0: De Memonizers arriveren om 11.15 uur op 29 januari 2008.
– Dag 3: Alle oorpijn is verdwenen en er is geen gehoorverlies meer, behalve de 2 keer dat ik vergat de MemonizerCAR (als persoonlijke bescherming) bij me te steken.
In de afgelopen 3 maanden kreeg ik zo ongeveer de helft van mijn gehoor terug.
– Dag 16: Heb ik getest dat de lichten in de lokale fruitmarkt niet langer een probleem zijn.

Bericht geplaatst door Bruce S. uit D.

Leave a Comment