Nieuwsberichten over elektrosmog

Ik kwam Memon online tegen terwijl ik op weg was naar een meer bewuste levensstijl. Gefascineerd door de ontdekking en het idee volgde ik kort daarna een informatief seminar over de technologie waar ik mijn eerste ervaringen kon opdoen met kamers die waren uitgerust met de MemonizerCOMBI en MemonizerWATER. Ik was in staat om mijn aandacht hoog te houden gedurende enkele uren van gesprekken. Ik voelde geen tekenen van gebrek aan concentratie of vermoeidheid. Het drinkwater van het huis smaakte uitzonderlijk schoon en levendig.
Benieuwd naar andere Memon-producten, als langdurige bestuurder heb ik nu geen migraine meer na vele uren reizen in de auto sinds de installatie van de MemonizerCAR. De concentratie op het verkeer blijft constant hoog. Naast de langverwachte pijnvrije reis kom ik nu gelukkig fit en uitgerust aan op mijn bestemming. Ik vind het een opmerkelijk verkwikkende rijervaring! Ook de memonizerMOBILE zorgde voor een directe, merkbare verbetering. Nu kan ik mijn mobiele telefoon met een gerust geweten bij me houden en zelfs urenlang met mijn vrienden aan de telefoon praten zonder bonzende hoofdpijn, wat voorheen niet mogelijk was omdat ik gevoelig ben voor elektrosmog.
Vervolgens is er het gebruik van de memonizerCOMBI / WATER / HEATING in mijn nieuwe flat. Ik kijk nu al uit naar de ervaringen die ik zal opdoen door het binnen mijn eigen vier muren te gebruiken en ik ben ook verheugd om te zien hoe mijn twee oudere katten gezond zullen profiteren van de geharmoniseerde en natuurlijke omgeving.

Leave a Comment