Nieuwsberichten over elektrosmog

Ervaring MemonizerCOMBI


Mijn leven(met hoofdpijnklachten) is door de MemonizerCOMBI veranderd.
Voordat de MemonizerCOMBI er was, was het regelmatig zo, dat ik als ik tot rust kwam, direct hoofdpijn kreeg vooral ’s morgens als ik van bed kwam. Dat is nu helemaal over. Ik had daarvoor het idee dat het steeds erger werd.

Vroeger had ik nooit hoofdpijn, de laatste jaren werd het vooral in de weekenden steeds erger. Knagend in de morgen, wat in de loop van de dag steeds erger werd. Dat is sinds de MemonizerCOMBI in huis is, helemaal weg. Heel, heel zelden, als ik me te druk heb gemaakt, als ik me ergens aan erger, stress dus, dan komt er nog wel eens wat hoofdpijn, maar verder nooit.
Dat is wat ik merk en dus ben ik blij met de MemonizerCOMBI . Wat ik daarnaast heel leuk vind, is dat de gasten die bij ons in de Bed&Breakfast komen, in 9 van de 10 gevallen vertellen; ik heb geslapen als een marmot en dat geeft te denken.
Dan wordt heel specifiek gezegd; we hebben geen idee waar het aan ligt, maar we slapen hier enorm goed. Natuurlijk hebben we ‘dure’ matrassen, maar als je ergens in een hotel slaapt, dan wil dat nog wel eens zo vreemd zijn, als je in niet in je eigen bed slaapt, dat je niet altijd lekker slaapt. Onze cliënten slapen dus fantastisch en ik vermoed dat dat nou juist met MemonizerCOMBI te maken heeft.

Bericht geplaatst door Eigenaar Bed & Breakfast uit F

Leave a Comment