Nieuwsberichten over elektrosmog

Bericht geplaatst door Berthold Riederer uit Chamerau
Mijn persoonlijke ervaring met Memon is hoofdzakelijk; daar waarbij het bellen de mobiele telefoon met de meeste kracht zendt, had zich bij mij een …HIER STOND EEN WOORD DAT NIET GEPOST MAG WORDEN OP INTERNET… ontwikkeld. Met Memon is het gelukt, mijn persoonlijke en zakelijke omgeving zo te harmoniseren dat een nieuwe… HIER STOND EEN STELLING DIE NIOET GEPOST MAG WORDEN OP INTERNET. Na de installatie van Memon is bij een relatief snelle positieve verandering opgetreden. Ik kon absoluut beter slapen en het Memon water smaakt absoluut uitstekend. Ik drink elke dag tussen 2 en 3 liter. Bij mijn vrouw duurde dat 2 weken voor ze zover was. Maar nu voelt ook zij zich kiplekker. Wij brengen veel tijd door in Oostenrijk, maar hebben ontdekt, dat we altijd heel blij zijn, weer thuis te komen. We hebben de Memonizer ook in kantoor geïnstalleerd. Ook hier merken we de positieve werking! De kosten bleken al lang rendabel te zijn. Sindsdien laten we ons bloed regelmatig onder de Donkerveld microscoop onderzoeken. Er is absoluut geen milieu belasting meer vast te stellen. … HIER STOND EEN REGEL DIE NIET GEPOST MAG WORDEN OP INTERNET …. Memon heeft mij overtuigt en daarom heb ik al meerdere aanbevelingen gegeven – en de reacties daarop waren allen positief. Daarom kan ik mensen niet genoeg vertellen, bescherm je tegen straling en milieu belasting. Ik kan de inzet van Memon sterk aanbevelen. Onze gezondheid is het waard, dat is het belangrijkste wat je hebt.

Leave a Comment