Nieuwsberichten over elektrosmog

Wij vallen positief op in de buurt!

Inmiddels is de MemonizerCOMBI al een tijd bij ons in huis met bijzondere resultaten,op gebied van gezondheid maar ook onze woning die pas gerenoveerd is met HR++ glas. Wat als voordeel heeft een betere isolatie tegen kou van buiten af doordat er een metaal filmlaagje in de ruit zit, wat als nadeel heeft dat je bij een bepaald weertype continu aan de buitenkant condens aanslag hebt, een groot deel van de morgen. Door de MemonizerCOMBI hebben wij merkwaardig er geen last van, heel bijzonder.
Nog een apart verschijnsel is: Wij hadden voor plaatsing van de MemonizerCOMBI bijna altijd kraaien , het kleine soort die je overal in de stad ziet, op het dak zitten en ze nestelde in de schoorsteen. Nu totaal niet meer op het dak bij ons, wel bij de buren verderop. Heel grappig om te zien dat het ook doorwerkt op de energie van bepaalde vogels.

Voor persoonlijke bescherming tegen stralingsinvloeden draag ik elke dag de MemonizerCAR bij me. Deze werkt sterker dan de MemonizerBODY en ik merk ook dat ik minder last heb als ik in de buurt van sterke verstoringen ben.

T.G. uit E.

Leave a Comment