Nieuwsberichten over elektrosmog

Ik rij weer als een jonge vent

Het is echt zo; sinds ik de MemonizerCAR in de auto heb, rij ik als een jonge vent. Ook als ik vele honderden kilometers te gaan heb. Geen vermoeidheid en ook geen hazenslaapjes meer, die ik vroeger vaak nodig had. En dat niet alleen, bij mij is sinds de MemonizerCAR in de auto zit, mijn slaappatroon in principe ook sterk verbeterd, ik kan eindelijk ’s nachts gewoon doorslapen.
Mijn klanten vertel ik, hoe belangrijk veilig en zeker werken is. En die zekerheid wil ik ook voor mijn gezondheid en die van mijn gezin. Memon heeft mij daar vanaf het begin overtuigd. Enige jaren geleden heeft een therapeut mij Memon voor mijn mobiele telefoon aanbevolen.
3 jaar later werd en een seminar gehouden van mijn beroepsvereniging en daar was een Memon vertegenwoordiger, dhr. V. Segel.
Bij het ‘voorstellingsrondje’ vertelde ik van mijn vele lange autoritten (70.000 – 80.000 km/jaar) die ik jaarlijks maak en dat ik dan ook veel telefoneer. De Memon vertegenwoordiger sprak mij in de pauze aan.
Toen heb ik ontdekt dat er meer was dan alleen de telefoon-chip. Dhr. Segel heeft mij in een paar woorden kort en duidelijk overtuigd, ook ons huis, waar ook een zakelijk deel in is, het huis van mijn dochter en de woningen van onze zoons, hun auto’s en gsm’s ook van Memon (MemonizerCAR , MemonizerMOBILE, MemonizerCOMBI en MemonizerWATER) te voorzien.
Dat is precies wat ik gedaan heb, en de Memon technologie zorgt ervoor dat we ons allen goed voelen. Voor mij zelf geldt, niet alleen tijdens het autorijden, maar ook als ik in een hotel overnacht. Mijn Memon reis-set heb ik altijd bij me, met goed gevolg.
Het geeft mij de kracht om in het dagelijks werkzame leven als eigenaar van een kleine onderneming door te gaan met scholing te ondergaan /adviezen te geven /omzet te generen en service te bieden.

A.R uit W.

Leave a Comment