Nieuwsberichten over elektrosmog

Vanaf het moment dat de MemonizerCOMBI in het stopcontact ging, gaf me dat lucht

Bericht geplaatst door Ina M te G.
“Wij zijn erg blij geworden dat de atmosfeer rustiger voelt in ons huis. Het is lastig uit te leggen, maar het voelt voor mij als een verademing dat ons eigen huis meer rust geeft. Vanaf het moment dat de MemonizerCOMBI in het stopcontact ging, gaf me dat lucht. Alsof er een druk weg viel. En nog mooier, het oorsuizen van mijn man was vanaf dat moment weg” Ik hoop dat je dit zo kan gebruiken op de website.

Met vriendelijke groet, Ina M te G.

2 Comments
 1. Beantwoorden

  Heya i am for tһe primary time here. I came across thіs Ьoard ɑnd I in finding It
  really useful & it helped me out much. I’m hoping to preѕent something back and help others such as
  you helped me.

   • Erik Leemkuil
   • maart 16, 2023
   Beantwoorden

   Hi,
   Thank you so much for sharing your positive reaction here!

Leave a Comment