Nieuwsberichten over elektrosmog

Fotocredits Transitieweb.nl

Er moeten WITTE STRALINGSVRIJE ZONES komen in Nederland voor EHS’ers

Bericht van Transitieweb.nl

Veel mensen die extra stralingsgevoelig zijn verkeren in nood. Ze worden vaak niet begrepen door hulpverleners, zien zich gedwongen grote bedragen uit te geven aan stralingswerende materialen of ze proberen te vluchten naar regio’s waar de stralingsbelasting minder hoog is.

In een e-mail aan TransitieWeb vraagt M. uit A. om aandacht voor de nood van deze elektro-hyper-sensitieven (ehs-ers):

“De verhalen – niet alleen die van mijzelf – zijn regelmatig verschrikkelijk. Het is schrijnend wat al die ehs-ers moeten doormaken.

De overheid doet helemaal niks voor ze en ook veel van de artsen in Nederland gedragen zich lui en ongeïnteresseerd ten aanzien van ehs-patiënten. Men erkent simpelweg het fenomeen ehs niet en laat deze diagnose dan achterwege. Enkel een klein groepje artsen doet pogingen om patiënten met ehs verder te helpen.

Electro-stralingsziekte

Als je kijkt hoeveel kosten de meesten moeten maken aan afschermingsmaterialen, stralingswerende kleding, enzovoort. Dan is dat voor iemand met een minimum inkomen sowieso niet te betalen. Sommigen moeten eindeloos bedelen en lenen bij familie, vrienden en kennissen. Men was immers zijn/haar baan al verloren…

Momenteel lopen er heel wat wanhopige ehs-ers rond in Nederland met serieuze gedachtes om uit het leven te stappen als er geen oplossing voor hen komt. Waarom doen artsen niets? Waarom wordt het fenomeen electro-stralingsziekte doodgezwegen door politici?

De conclusie is duidelijk: er moeten WITTE STRALINGSVRIJE ZONES komen in Nederland!!

www.stralingsleed.nl wijdde kort geleden een artikel aan de stralingsvluchteling.”

Tot zover M. uit A.

Leave a Comment