Nieuwsberichten over elektrosmog

Wij zouden deze nieuwe kwaliteit van leven niet meer willen missen

Eerst over het water: ik Simone, had er altijd problemen mee, om genoeg water te drinken. Het ging niet alleen om het drinken zelf, maar om het leidingwater. Het was, alsof mijn lichaam het weigerde.
Water uit de waterleiding heb ik altijd met sap gemixt. Sinds we tegenwoordig de MemonizerWATER hebben, drink ik voldoende water, als ik thuis ben. De weerstand tegen’ normaal’ leidingwater is er echter nog steeds. Dus neem ik nu ‘mijn eigen water’ mee.
Andreas is altijd al een (leiding)waterdrinker geweest. Hij waardeert nu de bijzonder zachte smaak van het Memon water. Daarnaast bespeurt hij een aangenaam gevoel bij het slikken. Hij zegt; het lijkt wel of het makkelijker naar beneden glijdt, alsof het niet ‘blokkeert’.
Dan naar het gevoel in de kamers van ons huis; dat laat zich het beste omschrijven als ik over de lucht vertel. Als we na een dag werken in onze woning terug komen, merken we direct zoiets als het ‘frisse lucht’ gevoel. Dat gevoel wat je anders hebt, als je een ruimte inkomt, waar de ramen lange tijd dicht geweest zijn, dat gevoel wat een soort verstikkende gevoel kan zijn, dat is er met de MemonizerCOMBI niet meer. Voor mij is het heel duidelijk te merken; ik heb vaak een verstopte neus, zonder echt verkouden te zijn. Als ik in ons huis ben, kan ik tegenwoordig vrij ademen.
Na lange werkdagen hebben we ons vaak uitgeput op de bank laten vallen. Normaal gesproken, d.w.z. vroeger zonder de MemonizerCOMBI, zouden we dan inslapen of direct van de bank het bed ingedoken. Nu kunnen we na een korte hersteltijd weer opstaan en de avond nuttig gebruiken. Dat is een enorme winst in energie, omdat we nu meer tijd tot onze beschikking hebben.
We merken beiden dat we dieper slapen en dat we nog zelden midden in de nacht wakker worden. Andreas heeft in zijn oude woning gerookt. Het is bekend dat in woningen waar gerookt wordt, de meubels de stank nog lang vasthouden en dat het nog lang naar rookt ruikt, ook als er in die kamer niet meer gerookt wordt. Het valt op dat nu met Memon in de kamer met de oude meubels met de rooklucht amper nog iets te merken is. Alles bij elkaar zijn we heel tevreden en we zouden deze nieuwe kwaliteit van leven niet meer willen missen.
Vervolgens gaan we onze winkel met de MemonizerCOMBI uitrusten, zodat ook onze werkplek aangenamer wordt. We beloven elkaar dat we dan prettiger zullen werken en productiever zullen zijn.
Dan zullen we de mobiele bescherming (MemonizerMOBILE) aanschaffen, zodat we ook op beurzen en/of inkoopcentra alerter en fitter zullen zijn. Juist in die omgevingen merken we dat we snel energie verliezen, iets was we graag willen vermijden. En zeker op beurzen worden belangrijke beslissingen genomen of voorbereid, waar we een helder hoofd bij nodig hebben. Na onze ervaringen tot nu toe zijn we er zeker van, dat we de concentratie en de energie met Memon vast kunnen houden.
Als we na een dag werken terug komen in ons huis, dan merken en ervaren we als eerste dat, “Frisse Lucht Gevoel”

A. N. en S. N. uit R.

Leave a Comment