Nieuwsberichten over elektrosmog

Johann Koch, eigenaar Koch Deuren in Steinach

Memon is vergeleken met hoe nuttig het is, een kleine investering

Na de verhuizing van onze productiehal naar Steinach aan de Brenner hadden we een paar problemen met het project waar we mee bezig waren, die we ons daarvoor deels bewust waren. Relatief snel na de verhuizing had ik lichamelijke klachten door de invloed van elektro-smog van 2 spoorleidingen van de trein die vlak naast het gebouw en heel dicht langs mijn kantoor lopen. Als de trein voorbij was, voelde ik direct een zekere spanning in mijn hoofd. Het was voor mij eenvoudig na te gaan, waar dat vandaan kwam en ik ging met mijn adviseur De heer Schwaiger op zoek naar een eenvoudige en effectieve oplossing van dit probleem. Ik kreeg meerdere zaken –om elektrosmog aan te pakken- aangeboden, die allen zeer luxueus en kostbaar waren. Toen de heer Schwaiger en ik bij een presentatie van Memon waren, was duidelijk dat dit systeem voor ons het beste is. Aan een kant is het ongecompliceerd te gebruiken en aan de andere kant zit er voor ons een zekere logica achter dit systeem.
Volgens mij is er een meetbare rust in de firma gekomen. De mensen zijn rustiger geworden, we hebben minder ziektemeldingen. De stofbelasting, die in een meubelbedrijf als het onze enorm hoog is, is sterk gereduceerd. Mijn adviseur dhr. Schwaiger maakte een lang verhaal kort, door te zeggen: memon is geld waard. We komen sneller tot beslissingen, wat voor een ondernemer een uitstekende situatie is.
Voor ons was het gebruik van Memon in vergelijking met het nut en het groter worden van de prestaties een relatief kleine investering, die zich op de lange termijn zal uitbetalen, daar ben ik van overtuigd.
We werken weer prettig. Dank aan Memon.
Het mooie van Memon is eenvoudig; je hoeft niets te doen. Je leeft binnen, je voelt na een tijd direct, hoe het je beter gaat.
Prettige werken !
Bedankt Memon !

Leave a Comment