Nieuwsberichten over elektrosmog

Geen milieu belasting meer te ontdekken

B.R uit C Bedrijfsleider verzekeringsbureau

Mijn persoonlijke ervaring met Memon is hoofdzakelijk; daar waarbij het bellen de mobiele telefoon met de meeste kracht zendt, had zich bij mij een levensgevaarlijke hersentumor ontwikkeld. xxxxx (Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. Hij is de MemonizerMOBILE gaan gebruiken. red.)
Na de installatie van de MemonizerCOMBI en MemonizerWATER is bij een relatief snelle positieve verandering opgetreden. Ik kon absoluut beter slapen en het Memon water smaakt absoluut uitstekend. Ik drink elke dag tussen 2 en 3 liter. Bij mijn vrouw duurde dat 2 weken voor ze zover was. Maar nu voelt ook zij zich kiplekker.
Wij brengen veel tijd door in Oostenrijk, maar hebben ontdekt, dat we altijd heel blij zijn, weer thuis te komen. We hebben de MemonizerCOMBI ook in kantoor geïnstalleerd. Ook hier merken we de positieve werking! De kosten bleken al lang rendabel te zijn. Sindsdien laten we ons bloed regelmatig onder de Donkerveld microscoop onderzoeken. Er is absoluut geen milieu belasting meer vast te stellen.
Bij het laatste onderzoek in Hannover, xxxx (Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. red.)
Memon heeft mij overtuigt en daarom heb ik al meerdere aanbevelingen gegeven – en de reacties daarop waren allen positief.
Daarom kan ik mensen niet genoeg vertellen, bescherm je tegen straling en milieu belasting. Ik kan de inzet van Memon sterk aanbevelen. Onze
gezondheid is het waard, dat is het belangrijkste wat je hebt.

B.R te C.

Leave a Comment