Nieuwsberichten over elektrosmog

Thomas Jakob, Tesla fan en MemonizerCAR fan!

Mijn ervaringen met de MemonizerCAR zijn fantastisch

Omdat ik graag vooruit kijk en een heel open mens ben, daarbij ook heel veel onderweg ben, houd ik me al langer bezig met alternatieve  aandrijvingstechnologie. TESLA heeft mij absoluut enthousiast gemaakt. Voor mij is TESLA de absolute top en vooruitdenker’ in de wereld van de elektromotoren en daarom zonder alternatief. Sinds juli van dit jaar mag ik mij de trotse bezitter van een TESLA noemen. Een goede kennis is ook helemaal gefascineerd door mijn nieuwe auto, hij heeft mij erop attent gemaakt dat ik bij deze krachten eigenlijk op een elektrische fabriek zit en me aanbevolen, me toch eens bezig te houden met de technologie van Memon.
Snel was duidelijk ik wil zo’n MemonizerCAR in mijn auto in laten bouwen. Voordat dat gebeurde werd mij op indrukwekkende manier m.b.v. een Donkerveld microscoop, duidelijk gemaakt, hoe mijn bloedbeeld met en zonder MemonizerCAR eruit ziet. Ik was totaal verrast, hoe snel de negatieve invloed (zonder Memonizer) veranderde in een positieve invloed (met de Memonizer) zich in mijn bloed liet zien. Mijn ervaring na 6 weken met de MemonizerCAR ? Fantastisch! Ik was daarvoor na lange ritten moe en kapot, maar met het Memon apparaat ben ik zelfs na 800 km rijden aan het eind van de rit nog helemaal fit. 
Tot voor kort kon ik als bijrijder in mijn eigen auto zelden slapen. Nu is mij opgevallen, dat ik bij het meerijden in mijn geharmoniseerde voertuig in een echt diepe, ontspannende slaap val, zonder te beweren, dat ik daarvoor doodmoe was. Ik kan dat inmiddels ook bij mede passagiers vast stellen. Ik doe nog een, heel interessante ontdekking. Bij mensen met ADHD, kan het verkeer snel tot een overvloed van indrukken leiden. Daarbij worden belangrijke verkeersborden soms ‘over het hoofd gezien’, wat fatale gevolgen kan hebben. Mijn eerste ontdekking daarover kon ik bij een van mijn eigen familieleden zien.
Fascinerend kon ik bij deze persoon een heel gelijkmatige manier van rijden in opperste concentratie vaststellen. Dit was voor mij -in vergelijking met het vroegere samen onderweg zijn duidelijk merkbaar. In elk geval zal ik in de TESLA-wereld over mijn ervaringen vertellen en reclame maken voor de MemonizerCAR .
Voor mij was dit de perfecte investering! 
Met het Memon apparaat ben ik zelfs na 800 km rijden aan het einde van de rit nog volkomen fit.

Leave a Comment