Nieuwsberichten over elektrosmog

Ik voel een fantastische harmonisering

Na de aanschaf van Memon merkte ik als eerste een begin-verslechtering in mijn lichaam. Ik sliep onrustig en ook mijn vrouw sliep niet goed. Pas na enige tijd voelden we ons stukken beter, waren ontspannen en sliepen we veel beter. Ik heb voor Memon gekozen, omdat als ik gesport heb, er een werkelijk fantastische harmonisering plaats vindt. Ik kan de Memon technologie aanbevelen en iedereen aanraden, het te proberen, voor zichzelf en zeker voor zijn of haar familie, voor ieder die iets wil doen om gezond te blijven, om je goed te voelen en om een betere kwaliteit van levens te hebben.
Ik vertrouw in mijn privé-omgeving, maar ook in mijn hotels op Memon, zodat mijn gasten zich beter voelen en bij ons echt tot rust kunnen komen.
M. W. Top-skiër en hotelier

Leave a Comment