Nieuwsberichten over elektrosmog

MemonizerMOBILE- MemonizerCAR -en MemonizerWORKSTATION


In 2006, na voor de 2e keer een nierinfectie te hebben gehad, kreeg ik de diagnose; bacteriële infectie, en werd ik behandeld met een experimenteel protocol, MP genaamd. (Het Marshal Protocol voor het Chronische Vermoeidheid Syndroom – CVS). Na 18 maanden behandeling was ik aanzienlijk beter – tot een zeker punt. Mijn dokter, die zowel regulier als holistisch behandelaar is, adviseerde dat het laatste stuk van de puzzel wellicht geen antibiotica zou zijn, maar een energetische oplossing. Een collega van hem had gedurende een tiental jaren geëxperimenteerd met Memon bionic instruments met hele positieve resultaten. Voornamelijk die met elektromagnetische straling (EMV) gevoeligheden. Ik kocht een MemonizerMOBILE, daarna een MemonizerCAR en een MemonizerWORKSTATION. 6 maanden later gedurende dit ‘Memon’ experiment, noteerde mijn reflexologie therapeut aanzienlijke verbeteringen in mijn energie niveau en het behoud van de positieve stappen die tijdens de behandelingen genomen waren. Voor het eerst zei mijn arts dat mijn lichaam nu de kans had om volledig te herstellen.

Bericht geplaatst door Chris S. uit P

Leave a Comment