Nieuwsberichten over elektrosmog

Zelfs mijn orchideeën bloeien weer volop

Bijna niet geloven, maar wel waar en door vele mensen bevestigd is, dat voor we MemonWATER bij ons in huis hadden, het leidingwater in mijn natuurgeneeskundige praktijk niet te drinken was. Het was troebel, had een metaalsmaak en vaak meende ik kalkdeeltjes in een glas te zien.
Met dat water kon je niet eens je bloemen water geven. Door een bevriende natuurarts heb ik Memon aanbevolen gekregen. De verrassing na de test en inbouw van de MemonizerWATER was des te groter, toen al na 2 dagen het water helder was en daarbij uitstekend smaakte. Thee en water smaken sindsdien weer perfect en wordt door vele van mijn patiënten en bezoekers graag gedronken. En natuurlijk drinken de patiënten veel liever dit Memon-water!
Mijn bloemen vinden het nieuwe geharmoniseerde Memon-water overigens ook prima. Zelfs mijn orchideeën, die daarvoor eigenlijk alleen maar onderuit gingen, bloeiden na korte tijd weer in volle pracht. Wonderlijk en voor mij absoluut niet te verklaren – maar simpelweg wonderbaarlijk. Het werkt!

R.R. uit V.

Leave a Comment