Nieuwsberichten over elektrosmog

Ik kan me veel beter concentreren

Sinds mijn man en ik begonnen zijn om de Memon technologie in onze Country Lodge te installeren kon ik me absoluut beter concentreren en aanmerkelijk beter werken. Omdat ik bij die mensen hoor, die zeer gevoelig op elektrosmog reageren en dus sterk onder die elektro belasting
geleden heb, heeft het feit dat ik weer onbeperkt kan werken er absoluut aan bijgedragen dat we in staat waren, weer zo productief te werken dat we ons fantastische seminar-centrum konden uitbreiden.
Maar dat was nog lang niet alles. Nadat we het hele vakantiegedeelte met Memon hadden ingericht, wilden we ook meer ontspannen autorijden. Mijn man is, sinds de MemonizerCAR in zijn auto zit, als hij terug komt van zakenreizen, veel meer uitgerust. 
Wij zijn er blij mee, dat Memon er is en dat we ook onze gasten daarmee goed kunnen doen. En de meesten van onze gasten merken dat ook. Veelal horen we, dat men sinds lang niet meer zo goed geslapen heeft als bij ons. Ook de goede waterkwaliteit valt veel van onze gasten op.
Intussen zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van het Memonwater, dat we het ook in ons restaurant aanbieden, waar het door onze gasten in dank wordt aangenomen.

A&R. K. uit A.

Leave a Comment