Nieuwsberichten over elektrosmog

Herstellen na sport is steeds belangrijker

 Anton Giger, bedrijfsleider Afd. Onderzoek en Ontwikkeling bij OSV*, Innsbruck. 
* OSV = Oostenrijkse Ski Vereniging

Onze noordelijke allrounders hebben het getest en enorm goede ervaringen opgedaan. We zijn er blij mee, dat we nu alle teams met de technologie van Memon uit kunnen rusten. Omdat een goede slaap voor het herstelproces van onze sporters heel belangrijk is, heb ik – en in het begin was ik best sceptisch – een kleine,persoonlijke ‘blinde’ proef gedaan met Memon:
Mijn vrouw leed al weken aan sterke slaap verstoringen, werd ’s nachts steeds wakker en voelde zich ’s morgens gebroken. Ik heb zonder dat zij het wist een MemonizerCOMBI in ons stroomnet geplaatst – en het resultaat was verbluffend.
Het slechte slapen van mijn vrouw was verrassend snel verdwenen. En de kleine scepsis die ik had tegenover Memon, verdween natuurlijk ook.
Op zoek naar sportieve winst gaan we bij de Oostenrijkse Ski Vereniging ook nieuwe wegen in bij het herstellen. Daarbij hebben we Memon ontdekt.

Leave a Comment