Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerWATER / memonizerFLATWATER

memonizerFLATWATER
De memonizerFLATWATER

De memonizerWATER verandert in positieve zin de energetische structuur van het water en vermindert o.a. de kalkafzetting. Uit uw waterleiding stroomt fris, echt natuurlijk Memon® water.

Water is onderhevig aan verschillende soorten verontreiniging op weg van de zuiveringsinstallatie naar onze waterkraan, zoals bijv. zware metalen in of van het waterleidingstelsel, electro-smog en invloeden van elektrisch en stralingsgeladen zones vanuit de aarde. Door al deze invloeden verliest het water zijn natuurlijke en harmonische evenwicht.

De memonizerWATER oefent doelgericht invloed uit op alle schadelijke informatie die het water bevat. Vanuit chemisch oogpunt is ons leidingwater zuiver, maar bevat nog wel de informatie van alle schadelijke stoffen die het voor zuivering bevatte, zoals residuen van medicijnen, bestrijdingsmiddelen, zware metalen, hormonen, etc. Natuurlijk bronwater bevat geen verstoringen zoals leidingwater. De memonizerWATER harmoniseert het water tot de structuur van natuurlijk bronwater.

Voordelen:

Door de sterke vermindering van kalk:

Het is bewezen dat in de land -en tuinbouw en veeteelt uitstekende resultaten verkregen zijn:

En niet onbelangrijk:
Door gezonder water te gebruiken werk je indirect mee aan de verbetering van je leefomgeving!

Toepassing:
De memonizerWATER is geschikt voor allerlei plaatsen waar water wordt gebruikt, zoals bijv. appartementen, wooneenheden, gezinswoningen, in fabrieken en kantoren, kantines, ziekenhuizen, hotels, cafés en restaurants, verzorgingstehuizen, zwembaden, autowasinstallaties, land- en bosbouw...enz. Voor elke eenheid: huis, appartement, kantoor is slechts één memonizerWATER per wateraansluitpunt nodig.

Voor het bepalen van de juiste memonizerWater dient de totale vloeroppervlakte van de woning te worden berekend. Hierbij moeten alle ruimten en aanbouw / bijgebouwen waarin zich elektriciteitsleidingen bevinden meegeteld worden.

Hieronder een overzicht van de standaard leverbare memonizerWATER. Wilt u informatie over de prijzen, neem dan contact met ons op.

Prijs:
€ 719,00
€ 1095,00
op aanvraag
op aanvraag
op aanvraag

De memonizerWATER zal na plaatsing direct merkbaar/werkzaam zijn.

De memonizerWATER zal altijd in combinatie met de memonizerCOMBI worden gebruikt. Dit om de goede werking van het memoniseren van het water te kunnen garanderen. Tijdens het transport van het water door de leidingen kan door omgevingsstralingen het water weer negatief beïnvloeden. Door het plaatsen van de memonizerCOMBI wordt voorkomen dat het water na de behandeling met de memonizerWATER opnieuw besmet raakt.

De gegarandeerde gebruiksduur van de memonizerWATER is 20 jaar.

De memonizerFLATWATER wordt gebruikt op plaatsen waar geen ruimte is om een memonizerWATER te plaatsen en op individuele tappunten zoals douches, kranen, enz. Ook wordt de FLATWATER gebruikt op reis; in hotelkamers, campings enz.

Heeft u vragen over uw individuele situatie? Wij geven u graag advies.

klik hier voor Animatie werking van de memonizerWATER.
klik hier voor het downloaden van de algemene Memon folder waarin de werking van de Memon® Bionic Instruments wordt beschreven.

Donkerveld microscoop opnamen van diverse situaties water.

Donkerveld microscoop opnamen

Montageafbeelding

memonizerFLATWATER
memonizerFLATWATER

Nieuws

Bescherm u tegen 5G straling

Bescherm u tegen 5G straling -

Bescherm u tegen 5G straling met memon bionic instruments producten

...lees meer