Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerSUN

memonizerSUN

De memonizerSUN als bescherming tegen uw elektricteitsfabriek

De memonizerSUN is ontwikkelt om verstoringen veroorzaakt door zonnepanelen aan te pakken.

Neutraliseert straling van uw zonnepanelen, beschermt u tijdens het slapen onder uw eigen elektriciteitsfabriek. Zonnepanelen kunnen trombose-problemen veroorzaken. Voor een goede werking moet de memonizerSUN altijd geplaatst worden in combinatie met de memonizerCOMBI. Per omvormer een memonizerSUN plaatsen. Zonnepanelen hebben een eigen stroomcircuit. Montage van de memonizerSUN geschiedt op de panelen.

Nieuwe energie benutten zonder elektrosmog
Een onafhankelijke nieuwe energiebron telkens opnieuw bruikbaar kunnen maken, is in deze tijd met zijn stijgende energieprijzen een wens van velen. Maar ook de gedachte aan een milieuvriendelijke technologie staat bij velen op de eerste plaats in hun gedachten. De memonizerSUN staat ervoor om deze technologie vorm te geven en biedt bescherming tegen stralingsbelasting van een zonnecellensysteem.

Voordelen:

Toepassing:
De memonizerSUN harmoniseert alle PV-installaties en zonnepaneelsystemen. Per omvormer een memonizerSUN plaatsen.

Montagevoorschrift, zie: PDF document

Prijzen

memonizerSUN € 411,00
1 stuks memonizerSUN per omvormer

De gegarandeerde gebruiksduur van memon® bionic instruments is 20 jaar. U heeft zich dus voor de tijdsduur van 20 jaar een milieu-vriendelijke omgeving aangeschaft.

Indien je vragen hebt over jouw specifieke situatie, aarzel dan niet ons te contacten: wij helpen je graag!

Nieuws

GGD biedt 'alu-hoedjes' helpende hand -

Reactie op het artikel: De „alu“ hoedjes van de GGD.

Met verbazing en ongeloof hebben wij het artikel; “GGD biedt ‘alu-hoedjes’ de helpende hand” gelezen. Angst voor elektrische straling is en blijft onnodig. Toch hebben de GGD ’s besloten mensen die denken ziekte zijn va...lees meer