Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerMOBILE

memonizerWIRELESS memonizerWIRELESS

U wilt weer de hele dag zorgeloos kunnen telefoneren?

Bent u zich bewust van de risico’s van het gebruik van mobiele en draadloze telefoons met hun permanente uitstoot van belastende straling met hoge pulserende frequenties? Hebt u genoeg van de schadelijke effecten van deze straling op uw lichaam, van de hoofdpijnen, vermoeidheid, geprikkeldheid en stress die hiervan een rechtstreeks gevolg zijn? Voor kinderen en jongeren is het nog aanzienlijk gevaarlijker om aan deze straling te worden blootgesteld, omdat hun centrale zenuwstelsel nog niet volledig ontwikkeld is.

Er zijn bewijzen beschikbaar, gebaseerd op medische ervaringen, die aantonen dat straling van mobiele telefoons medeverantwoordelijk is voor de invloed en oorzaak van vele gezondheidsstoornissen. De memonizerMOBILE (Grey) en/of de memonizerMOBILE / iPhone en de memonizerWIRELESS kunnen de negatieve bijwerkingen de straling van mobiele telefoons beïnvloeden. De ontstane harmonisatie is een voorwaarde om zich goed in evenwicht te voelen, rustig te slapen en zich weer te kunnen concentreren. Klachten door draadloos telefoneren zullen afnemen / verdwijnen.

De memonizerMOBILE / iPhone / WIRELESS functioneert ook hier volgens het interferentie-principe en heft de invloed van de negatieve energetische straling op. De biologische regelsystemen van het organisme blijven in evenwicht.

Voordelen memonizerMOBILE / iPhone / memonizerWIRELESS:

Toepassing:

memonizerMOBILE (Grey)
voor Mobiele telefoons, Draadloze DECT-telefoons, de memonizer aanbrengen op de accu of in de directe nabijheid van het laadcontact.

memonizerMOBILE / iPHONE
voor Mobiele telefoons die niet geopend kunnen worden zoals; I-Phones en Smartphones met vaste batterij. De memonizerMOBILE / iPhone module aanbrengen op de achterzijde van het apparaat, in de directe nabijheid van het laadcontact.

memonizerWIRELESS
Voor het beveiligen van I-Pads, Tablet PC, E-readers, BT Headset, BT handsfree Carkits, Wireless-Keyboard, Wireless-Mouse, Playstation, Wii, X-box-Kinect, memonizerWIRELESS aanbrengen op het apparaat.

U hebt één memonizer per mobiel apparaat nodig.

Let op:
Beschermt niet tegen straling uit een DECT zendstation wat met een kabel of stekker is aangesloten op het elektriciteitsnet. Deze straling kan door middel van een memonizerCOMBI worden geharmoniseerd.

Prijzen

memonizerMOBILE (Grey) € 99,00
Mobile telefoon, DECT telefoon met batterijdeksel

memonizerMOBILE

memonizerMOBILE / iPhone € 99,00
iPhone, smartphones zonder batterijdeksel

memonizerMOBILE iPhone memonizerMOBILE iPhone

memonizerWIRELESS (2-stuks per verpakking) € 99,00
Laptop, Mac book, I-Pads, Tablet PC, E-readers, BT Headset, BT handsfree car kit, Wireless-Keyboard, Wireless-Mouse, Wireless gaming apparatuur, DECT babyfoon

memonizerWIRELESS

De gegarandeerde gebruiksduur van de memonizerMOBILE / iPhone / WIRELESS is 20 jaar.

Heeft u vragen over uw individuele situatie? Wij geven u graag advies.

Download bloedtest film - klik hier
Download PDF bloedtest - klik hier

Nieuws

GGD biedt 'alu-hoedjes' helpende hand -

Reactie op het artikel: De „alu“ hoedjes van de GGD.

Met verbazing en ongeloof hebben wij het artikel; “GGD biedt ‘alu-hoedjes’ de helpende hand” gelezen. Angst voor elektrische straling is en blijft onnodig. Toch hebben de GGD ’s besloten mensen die denken ziekte zijn va...lees meer