Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

U wilt weer de hele dag zorgeloos kunnen telefoneren?

Bent u zich bewust van de risico’s van het gebruik van mobiele en draadloze telefoons met hun permanente uitstoot van belastende straling met hoge pulserende frequenties? Hebt u genoeg van de schadelijke effecten van deze straling op uw lichaam, van de hoofdpijnen, vermoeidheid, geprikkeldheid en stress, die hiervan een rechtstreeks gevolg zijn? Voor kinderen en jongeren is het nog aanzienlijk gevaarlijker om aan deze straling te worden blootgesteld, omdat hun centrale zenuwstelsel nog niet volledig ontwikkeld is.

Er zijn bewijzen beschikbaar, gebaseerd op medische ervaringen, die aantonen dat straling van mobiele telefoons mede verantwoordelijk is voor de invloed en oorzaak van vele gezondheidsstoornissen. De memonizerMOBILE kan de negatieve bijwerking en de straling van mobiele telefoons positief te beïnvloeden. De ontstane harmonisatie is een voorwaarde om je goed in evenwicht te voelen, rustig te slapen en je weer te kunnen concentreren. Klachten door draadloos telefoneren zullen afnemen en daarna verdwijnen.

De memonizerMOBILE functioneert volgens het interferentie-principe en heft de invloed van negatieve energetische straling op. De biologische regelsystemen van het organisme blijven in evenwicht.

Voordelen memonizerMOBILE:

Montageaanwijzing:

Smartphone
Bij een Smartphone MET batterijdeksel, de memonizerMOBILE aanbrengen op de accu.
Bij DECT handsets, de memonizerMOBILE aanbrengen op de oplaadbare batterijen.
Bij Smartphones ZONDER batterijdeksel en I –Phones; de memonizerMOBILE aan de achterzijde met een doorzichtige kleefsticker bevestigen in de directe nabijheid van het laadcontact.
Bij Laptop, i-Pad en Tablet PC in de nabijheid van het laadcontact.

Lees ook de gebruiksaanwijzingen.

U hebt één memonizerMOBILE per toestel nodig.

Let op:
De memonizerMOBILE beschermt niet tegen straling uit een DECT zendstation wat met een stekker is aangesloten op het elektriciteitsnet. Deze straling kan door middel van een memonizerCOMBI worden geharmoniseerd.

Prijzen

memonizerMOBILE € 99,95
Toepassing: iPhone, Smartphone, GSM telefoon, DECT handset, Laptop, i-Pad en Tablet PC.

memonizerMOBILE memonizerMOBILE

De gegarandeerde gebruiksduur van de memonizerMOBILE is 20 jaar.

Beschermt ook tegen 5G

Heeft u vragen over uw individuele situatie? Wij geven u graag advies.

Effecten van elektromagnetische straling en memon bescherming bij mobiele telefoongesprekken met een donkerveld bloedtest. klik hier

Download PDF bloedtest - klik hier

Nieuws

Bescherm u tegen 5G straling

Bescherm u tegen 5G straling -

Bescherm u tegen 5G straling met memon bionic instruments producten

...lees meer