Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerHEATING

memonizerCOMBI

Voorkom onnodige kosten - bescherm uw verwarmingssysteem met de memonizerHEATING

De memonizerHEATING voorkomt de vorming van kalkaanslag en roest in het watercircuit van het verwarmingssysteem, waardoor de radiatoren en verwarmingsketel van uw verwarmingsinstallatie veel minder slijten. Bovendien helpt de memonizerHEATING bij de verbetering van de negatieve luchtionisatie in alle ruimtes met radiatoren. De negatieve ionen kunnen weer vrij stromen en stofdeeltjes worden naar de bodem afgevoerd.

Bij vloerverwarming in woonhuizen of bij andere grote verwarmde vloeroppervlakten, zoals bijvoorbeeld in een bedrijfsomgeving, heeft de aanvulling van een memonizerHEATING een enorme stabiliserende invloed op de functionaliteit van de reeds aanwezige memonizerCOMBI en daardoor op het gehele geharmoniseerde veld.

Voordelen:

Toepassing
De memonizerHEATING kan in elk verwarmingssysteem worden gebruikt. In allerlei soorten appartementen en woningen, in particuliere en zakelijke gebouwen. Eén memonizerHEATING is voldoende per verwarmingsinstallatie. Deze is eenvoudig en gemakkelijk te installeren zonder dat de bestaande leidingensystemen aangepast moeten worden.

Opmerking
Voor de goede en optimale werking wordt een memonizerHEATING altijd geplaatst in combinatie met een memonizerCOMBI.

Hieronder een overzicht van de standaard leverbare memonizerHEATING. Wilt u informatie over de prijzen, neem dan contact met ons op.

Prijs:
€ 553,00
€ 801,00
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

De gegarandeerde gebruiksduur van memon® bionic instruments is 20 jaar.

Heeft u een vraag over uw specifieke situatie? Wij adviseren U graag!

Nieuws

UMTS – 5G (geheime) Deal tussen Overheid en Telecombedrijven. -

Doel: bevolking buitenspel zetten.

Deze overeenkomst van het Ministerie van Economische Zaken met Telecombedrijven, moest er voor zorgen, dat de Nederlandse bevolking en de lokale overheden geen bezwaar kan maken tegen implementatie van 4G en 5G netwerken.

Middelen hiervoor z...lees meer