Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerFOOD

memonizerFOOD

De memonizerFOOD is ontwikkeld om verstoringen in het menselijk lichaam door toevoegingen van E-nummers in voeding te voorkomen. Wat in levensmiddelen zit, staat niet altijd op het etiket. De producent hoeft lang niet alles te noemen, wat erin gestopt wordt. En wat wel wordt aangeven, is vaak moeilijk te begrijpen. Toevoegingen moeten bij verpakte producten in de ingrediëntenlijst genoemd worden. Deze stoffen verdikken, verzuren, zoeten, maken langer houdbaar, versterken de smaak, zorgen dat je blijft eten…en zijn bijna nooit natuurlijk. De producent mag deze toevoegingen naar keuze met hun chemische naam of met hun E-nummer vermelden. De 'E' staat voor Europa. Het cijfer erachter beschrijft EU-uniform de gebruikte stoffen. Europa heeft veel stoffen goedgekeurd die giftig en schadelijk zijn. Deze ongevaarlijk lijkende E-nummers misleiden vaak de werkelijke inhoud, namen als Hexamethylentetramin (E239) zouden voor de consument te veel naar een chemielaboratorium verwijzen, iets wat de producent natuurlijk niet wil. Dus kiest men liever voor E239 en zegt: EU goedgekeurd; dus veilig, maar de stof bevat wel ammoniak en formaldehyde.

Eet smakelijk!
Veel van deze toevoegingen, waaraan men tijdens het eten van levensmiddelen eigenlijk weinig aandacht aan besteed, zijn omstreden. Bij begrippen als Aspartaam (E951) en Sacharine (E954), (stoffen die als pesticiden voor heel andere doeleinden ontwikkeld werden, maar wel aan onze voeding worden toegevoegd) worden veel mensen wakker. Consumentenorganisaties (zoals Foodwatch) constateren bij de meeste toevoegingen gevaar. Sommige stoffen zijn gevaarlijk, neem E621 (MonoSodiumGlutamaat), de smaakversterker die nog 40 andere namen heeft, zeer moeilijk te herkennen is, maar het kan de neuronen in de hersenen aantasten, brengt hart, longen en voortplantingsorganen in gevaar en kan niet te genezen kanker veroorzaken.

Aspartaam (E951)
De zoetstof aspartaam (E951) telt als een van de meest omstreden toevoegingen, het bestaat uit Asparginezuur en een stof die Phenylanalin heet, twee ook in de natuur voorkomende aminozuren. Als die samengevoegd worden, ontstaat een stof die in de natuur NIET bestaat, een synthetisch, kunstmatig product. Aspartaam staat onder verdenking om heel gevoelige mensen, dezelfde symptomen te bezorgen al het z.g. chinees restaurant syndroom; hoofdpijn. Een verdoofd gevoel in de nek, gewrichtspijnen en misselijkheid. Twijfel over de veiligheid van aspartaam doelt speciaal op de gevolgen op de hersenen.

De bedreigingen van ons voedsel
Animatie voedselbehandeling met de memonizerFOOD klik hier

Chemische toevoegingen aan onze voedingsmiddelen
Chemische toevoegingen aan onze voedingsmiddelen

Bescherming met de memonizerFOOD

Bescherming levensmiddelen met de memonizerFOOD

Bewust kiezen en overstappen naar biologische producten kan de opname van schadelijke stoffen weliswaar verminderen, maar niet compleet uitsluiten. Wat sinds kort wel is te beïnvloeden, is het gebied van de pathogene (ziekmakende) informatie. Door het grote aantal schadelijke substanties die wij dagelijks, (meestal onbewust) tot ons nemen, zag memon® bionic instruments de noodzaak om de memonizerFOOD te ontwikkelen. Een apparaat waarbij de natuurlijke eigenschappen van onze voeding wordt behouden en het mogelijk is alle voeding van negatieve invloeden te bevrijden. De MemonizerFOOD neutraliseert de negatieve werking van de pathogene informatie in slechts 1 minuut zodat voeding en dranken, weer optimaal te verdragen zijn.

Weet:
Schadelijke stoffen beroven het lichaam van reserves en vullen die niet aan. Het lichaam mist daardoor noodzakelijke vitamines, sporen en mineralen. Daarom is het belangrijk de natuurlijke eigenschappen van voeding te herstellen. Het is mogelijk dat bepaalde klachten; zoals vermoeidheid, slapeloosheid, vergeetachtigheid, spijsverteringsproblemen enz. zullen verminderen en/of verdwijnen. Dat is wat de MemorizerFOOD voor u kan doen.

Voordelen:

FAQ's memonizerFOOD, klik hier

Prijzen

memonizerFOOD € 75,00

Opmerking: Voor een goede werking moet de memonizerFOOD altijd geplaatst worden onder het te behandelen voedsel, b.v. onder een bord of glas. De memonizerFOOD werkt niet als het voedsel is verpakt in aluminium folie.

Het werkingsgebied is:
Verticaal: de hoogte van een wijnfles.
Horizontaal: de grootte van een dinerbord van +/- 30 cm.

De gegarandeerde gebruiksduur van memon® bionic instruments producten is 20 jaar.

Nieuws

Bescherm u tegen 5G straling

Bescherm u tegen 5G straling -

Bescherm u tegen 5G straling met memon bionic instruments producten

...lees meer