Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

De memonizerDOG - Stralingsbescherming voor uw hond.

memonizerDOG

De memonizerDOG is bedoeld om uw hond te beschermen tegen alle mini-zenders in uw huis en tegen schadelijke straling die u buitenshuis tegenkomt als u uw hond uitlaat.

Dat dieren op straling en elektrosmog reageren is d.m.v. grondige studie duidelijk geworden. Vastgesteld werd dat o.a. de bloedwaarden van koeien slechter werden, als ze onder straling van de GSM / UMTS zenders werden gezet. Ook honden voelen straling, u weet ‘als baasje’ zelf, dat uw hond soms bepaalde plaatsen in uw woning mijdt.

Dierenartsen alarmeren; honden lijden onder de invloed van elektrosmog.

Hondenbezitters, die er alles aan doen om te zorgen dat hun hond het goed heeft, treft het sterk als de dierenarts symptomen ontdekt, waarvoor in eerste instantie geen verklaring is. Steeds meer dierenartsen melden de volgende problemen bij honden en denken dat de oorzaak elektro-smog zou kunnen zijn;

De zorgen en twijfel die dit geeft bij de baasjes, laat hen denken; dat er ‘iets’ over het hoofd gezien wordt. Overduidelijk is dat de oorzaak, de bedreiging van het welzijn van de hond niet zichtbaar is, als het gaat om hoogfrequente straling.

Veel dieren lijden onder deze belasting, zonder dat ze ons dat kunnen zeggen en ze reageren daar waarschijnlijk veel gevoeliger op dan wij mensen. Onderzoek heeft duidelijk gemaakt, dat de memonizerDOG heeft bewezen dat het honden tegen straling beschermd!

Dus; vanaf nu gezonder uitlaten en op reis gaan.
De memonizerDOG is ontwikkeld als hanger, die aan de halsband wordt gedragen, het maakt de hond sterker en helpt hen om weerstand te ontwikkelen tegen hoogfrequente straling. Ook uzelf wordt belast door deze straling.
Zelfs als u in de natuur bent.

Wacht niet langer:
De memonizerDOG heeft al veel harten van hondenbezitters bereikt en hen ervan overtuigd dat het goed is voor hun hond.

Ervaringen van hondenbezitters met de memonizerDOG zijn o.a;

Eenvoudig te gebruiken:
memonizerDOG De memonizerDOG wordt m.b.v. de bijgeleverde veiligheidshaak zo dicht mogelijk op het lichaam, aan de halsband van uw hond vastgemaakt. Door het superlichte, maar stevige materiaal zorgt de memonizerDOG voor een groot en veilig draaggemak.

De lichte beschermende begeleider voor uw viervoeter in; Bus, Trein, Auto en tijdens uw wandelingen buitenshuis.

De memonizerDOG eenvoudig aan de halsband bevestigen.

Noot: een op het lichaam gedragen product; (memonizerDOG en /of Persoonlijke bescherming) kan nooit de ruimte beschermen waarin u verblijft. Er is een groot verschil of het product een levend lichaam moet beschermen of dat het hele huis beschermd moet worden. Laat u informeren over de mogelijkheden die Memon voor u, uw familie EN uw huisdieren kan betekenen.

Prijzen:

memonizerDOG € 96,00

Beschermt tegen 5G straling

Een hondenbezitter:
Mijn hond is het beste wat me is overkomen, hij zal me in alle stormen trouw zijn, mensen nog niet als het waait, mijn hond zal me nooit in de steek laten.

De gegarandeerde gebruiksduur van de memonizerDOG is 20 jaar.

Heeft u een vraag over uw specifieke situatie? Wij adviseren U graag!

Nieuws

Bescherm u tegen 5G straling

Bescherm u tegen 5G straling -

Bescherm u tegen 5G straling met memon bionic instruments producten

...lees meer