Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerBODY pendant

memonizerBODY pendant

De memonizerBODY pendant: als persoonlijke bescherming voor onderweg, in trein, bus, vliegtuig, winkels, warenhuizen, kantoor, enz.

Uw persoonlijke draagbare bescherming.

De memonizerBODY Pendant is als beschermer tegen elektromagnetische velden een sterke metgezel die je om je hals kunt dragen als een kostbaar sieraad.

memon® bionic instruments, die welzijn als norm hebben.

De memonizerBODY pendant – uw persoonlijke bescherming buitenshuis. Beschermt ook tegen 5G!
De memonizerBODY Pendant is het meest veelzijdige product uit de memonizer range. Het product is bedoeld voor stralingsbescherming buitenshuis, voor reizen met de bus, trein of vliegtuig of tijdens het winkelen, sporten enz.

Gemakkelijk in gebruik.
De memonizerBODY Pendant is de perfecte accessoire en kan buiten je met de memonizerCOMBI beschermde woning worden gebruikt. Het hoogwaardige oppervlak van de hanger is bedekt met Diamond Like Carbon. Dit maakt de buitenlaag hard en slijtvast. U kunt het meegeleverde draagkoordje of uw eigen favoriete ketting gebruiken om de hanger te dragen.

Opmerking:
Geen enkel product dat op het lichaam wordt gedragen, kan een volledig een met de memonizerCOMBI geharmoniseerde ruimte vervangen!

Zoals veel mensen ervaren, maakt het wel groot verschil als je je lichaam met de memonizerBODY Pendant ondersteunt. Door het dragen van de hanger kan de negatieve invloed van elektromagnetische straling het lichaam niet meer bereiken. Exact zoals dat in een door een memonizerCOMBI beschermde ruimte gebeurt.

De memonizerBODY-Pendant vervangt NIET de memonizerCOMBI.

Voordelen draagbare persoonlijke bescherming:

Toepassing:
memonizerBODY pendant De memonizerBODY pendant is klein -en licht (19 x 0,4 x 29 mm) en te gebruiken als draagbare bescherming tegen elektrosmog in het openbaar vervoer, winkels, kantoren, warenhuizen enz. De memonizerBODY pendant wordt bij voorkeur gedragen met de bijgeleverde Faux lederen band met (nikkelvrije sluiting), lengte 50 cm of uw eigen favoriete ketting.

De memonizerBODY pendant werkt zonder magnetische of elektrische componenten en is is nikkelvrij.
Let op! De memonizerBODY pendant is NIET bedoeld voor permanent gebruik, maar dient ter bescherming van uw stralingsgevoeligheid tijdens uw verblijf buitenshuis, zoals in trein, bus, vliegtuigen, winkels, warenhuizen, kantoren, tijdens ziekenhuisbezoek, enz. De memonizerBODY pendant dient slechts als aanvulling op uw bescherming thuis met een memonizerCOMBI.

Gebruik
memonizerBODY pendant Een optimale werking wordt verkregen door de hanger op de huid te dragen ter hoogte van de Thymus.

Prijs memonizerBODY pendant
(incl. Faux lederen band met sluiting, lengte 50 cm) € 180,00

Beschermt ook tegen 5G
De gegarandeerde werkingsduur van de memonizerBODY pendant is 20 jaar.

memonizerBODY pendant

Indien je vragen hebt over jouw specifieke situatie, aarzel dan niet ons te contacten: wij helpen je graag!

Nieuws

Bescherm u tegen 5G straling

Bescherm u tegen 5G straling -

Bescherm u tegen 5G straling met memon bionic instruments producten

...lees meer