Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerBODY (als persoonlijke bescherming)

memonizerBODY

De memonizerBODY: als persoonlijke draagbare bescherming en eenvoudig te gebruiken.

Voordelen:

Toepassing
De memonizerBODY wordt om de pols gedragen (als een horloge). De memonizerBODY versterkt en ondersteunt het door uw memonizerCOMBI geharmoniseerde veld. Hierdoor wordt het lichaam minder door de overal aanwezige negatieve milieubelasting beïnvloed. De lichaamsversterkende en ondersteunende eigenschappen zijn in de siliconenband verwerkt. Deze heeft direct contact met de huid. De memonizer is de ideale begeleider vooronderweg, in bus, trein, vliegtuig, winkels enz. Uw memonizerBODY zorgt voor welzijn en neutralisatie van belasting.

Werking:
De effecten van de memonizerBODY zullen als draagbare bescherming direct werkzaam / merkbaar zijn.

Let op!
De persoonlijke bescherming is niet bedoeld voor permanent gebruik, het dient slechts ter ondersteunende bescherming Van uw stralingsgevoeligheid (naast uw permanente memon bescherming thuis) tijdens het verblijf in winkels en onderweg in bus, trein, vliegtuig, enz.

Prijzen

memonizerBODY € 99,00

De gegarandeerde gebruiksduur van de memonizerBODY is 5 jaar.

Indien je vragen hebt over jouw specifieke situatie, aarzel dan niet ons te contacten: wij helpen je graag!

Nieuws

GGD biedt 'alu-hoedjes' helpende hand -

Reactie op het artikel: De „alu“ hoedjes van de GGD.

Met verbazing en ongeloof hebben wij het artikel; “GGD biedt ‘alu-hoedjes’ de helpende hand” gelezen. Angst voor elektrische straling is en blijft onnodig. Toch hebben de GGD ’s besloten mensen die denken ziekte zijn va...lees meer