Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

memonizerCAR (als persoonlijke bescherming)

memonizerCAR als persoonlijke bescherming

De memonizerCAR:
voor auto's, als persoonlijke bescherming en water-verbetering.

De memonizerCAR is het meest veelzijdige product uit de memonizer Range. Het product is bedoeld voor bescherming in voertuigen. Het kan ook gebruikt worden als persoonlijke bescherming. En groot aantal Australische memon gebruikers hebben er voor gekozen de memonizerCAR op die manier te gebruiken, met een 2e exemplaar permanent in hun auto.

Zakenmensen, reizigers -en piloten
Zakenmensen, die van kantoor naar kantoor reizen, dragen vaak een memonizerCAR in hun zak als ze per vliegtuig reizen en gebruiken het ook als ‘onderzetter’ onder drinkwater of hun kop thee/koffie. Ook na de landing, harmoniseren ze hun thee, koffie of drinkwater. Internationale reizigers melden een vermindering van de intensiteit en duur van hun jetlag die door het vliegen wordt veroorzaakt door deze memonizerCAR.

Voordelen:

Toepassing
De memonizerCAR S is zeer klein en licht(62 x 40 x 6 mm - 19 gram) en daardoor gemakkelijk mee te nemen in de handtas of broekzak als draagbare bescherming tegen Elektrosmog in winkels, warenhuizen enz. De memonizerCAR wordt bij voorkeur gedragen in een zeemleren zakje met een lederen koordje om de nek, een optimale werking wordt verkregen door het zakje te dragen ter hoogte van de Thymus.

Positieve water voordelen:
Veel mensen melden een aanzienlijke verbetering van smaak en aantrekkelijkheid van hun drinkwater, als ze kleine hoeveelheden (tot 1 liter per keer) harmoniseren met hun persoonlijke memonizerCAR.

Werking:
De effecten van zowel de memonizerCAR als de memonizerBODY zullen als draagbare bescherming direct werkzaam / merkbaar zijn.

Let op!
De persoonlijke bescherming is niet bedoeld voor permanent gebruik, het dient slechts ter ondersteunende bescherming van uw stralingsgevoeligheid (naast uw permanente memon bescherming thuis) tijdens het verblijf in winkels en onderweg in bus, trein, vliegtuig, enz.

Prijzen

memonizerCar (persoonlijke bescherming)
memonizerCar S € 300,00

De gegarandeerde gebruiksduur van de memonizerCAR is 20 jaar.

Heeft u een vraag over uw specifieke situatie? Wij adviseren U graag!

Nieuws

Bescherm u tegen 5G straling

Bescherm u tegen 5G straling -

Bescherm u tegen 5G straling met memon bionic instruments producten

...lees meer