Memon Bionic Instruments - bescherming tegen straling

Ervaringen van klanten

memonizerCAR & Car Media kit

Na aanschaf van een andere hybride auto (tevens uitgerust met een uitgebreide media box) was ik al bij de eerste autorit (15 minuten na vertrek) he... Lees meer»»


memonizerMOBILE

Beste Adam Leuk even te vertellen dat ik een nieuwe werktelefoon had en was vergeten de memonizerMOBILE er in te doen. Het viel mij op dat ik tw... Lees meer»»


Ervaring memonizerCOMBI

Mijn leven(mijn hoofdpijnklachten) is door de memonizerCOMBI veranderd.

Mede-eigenaar Bed and Breakfast. Voordat de memonizerCOMBI er wa... Lees meer»»


Was Sie über Wasser wissen sollten

Was Sie über Wasser wissen sollten. Wasser ist nicht einfach nur eine Flüssigkeit, die aus der Flasche oder aus der Leitung kommt. Es ist der ... Lees meer»»


Koch Türen investiert in Schutzmaßnahmen und Wohlbefinden seiner Mitarbeiter

Koch Türen investiert in Schutzmaßnahmen und Wohlbefinden seiner Mitarbeiter. Auch die Koch Türen GmbH zählt zu den begeisterten memon-Kunde... Lees meer»»


Ervaring met memonizerMOBILE

Graag wil ik nog even mijn ervaring melden . Ik heb er zeeeer veel baat bij de memonizerMOBILE en voel me niet meer moe ook het gevoel van een moe ... Lees meer»»


Ervaring memonizerCOMBI

Reactie gebruiker na het plaatsen van een memonizerCOMBI: “Wij zijn erg blij geworden dat de atmosfeer rustiger voelt in ons huis. Het is las... Lees meer»»


stralingbescherming met memonizerCOMBI - memonizerMOBILE - memonizerCAR (pers.be

Ik ben een man van 56 jaar. Via een therapie die Biofotonen Therapie heet en die gegeven werd door Greet Berveling, kwam ik in aanraking met Adam Amme... Lees meer»»


Stralingsbescherming met memonizerCOMBI

Hallo Adam, Hier even een kort verhaaltje over mijn/onze persoonlijke ervaring met de MEMON stralingsbescherming: Vermoeidheid, duf gevoel in het ho... Lees meer»»


Feedback na plaatsing van Memon Combi.

Na het plaatsen van de memonizerCOMBI moet ik zeggen dat we allemaal heerlijk slapen, zowel de kinderen als wijzelf. We hebben het gevoel dat we veel ... Lees meer»»


Algemeen

Mijn gehoor was ernstig beschadigd door het werken in Elektromagnetische Velden (EMV). Het kostte mij mijn baan en 9 jaar salaris. Het geluid van lop... Lees meer»»


memonizerMOBILE- memonizerCAR -en memonizerWORKSTATION.

In 2006, na voor de 2e keer een nierinfectie te hebben gehad, kreeg ik de diagnose; bacteriële infectie en werd ik behandeld met een experimenteel pr... Lees meer»»


memonizerMOBILE - memonizerCOMBI - memonizerWATER -en memonizerPOOL.

Ik ben begonnen met het gebruiken van de memonizerMOBILE. Later installeerde ik de memonizerCOMBI, de memonizerWATER en de memonizerPOOL. Mijn gezin... Lees meer»»


memonizerCOMBI

Special aandacht was nodig voor de in de overheidsgebouwen aanwezige hoge plafonds die wel 3,60 tot 5,40 meter hoog waren. Na het plaatsen van een mem... Lees meer»»


memonizerMOBILE.

Mijn echtgenoot werkt voor een groot bedrijf en gebruikt constant zijn GSM. ’s Avonds was hij uitgeput en klaagde hij regelmatig over hoofdpijn. Na ... Lees meer»»


Goede koop!

De memonWORKSTATION is een prima investering. Degelijke kwaliteit en het werkt een stuk prettiger. Mijn complimenten!... Lees meer»»