10 goede redenen om voor Memon te kiezen

De Succes Factoren van de Memon Bionic Instruments

Tien goede redenen voor gebruik memon® bionic instruments.
We geven u een lijst met 10 goede redenen om van memon® bionic instruments gebruik te maken.

1. Memon® Bionic Instruments werken holistisch.
Het belangrijkste voordeel van alle memon® bionic instruments is het creëren van harmonie in alle levensomstandigheden. De kracht van de memon® bionic instruments is het brengen van harmonie op alle terreinen van het leven. Of de belasting nu van buiten komt (vb. hoogspanningsleidingen, gsm-masten, spoorleidingen), van binnen (alle elektrische leidingen in huis, elektrostatische ontladingen, zwerfstroom) of van diep onder de aarde, de zogenaamde “aardstraling” (vb. afkomstig van wateraders, aardbreuken, Hartmann netwerk, Curry netwerk): memon® bionic instruments harmoniseert alle terreinen. Ze verliezen hun verstorende en voor de mens schadelijke invloed. Hoe belangrijk dit is, hebben ook andere bedrijven ontdekt. Zij optimaliseren hierdoor hun eigen producten met de memon® bionic instruments (vb. voedingssupplementen van natuurlijke oorsprong).

2 Memon® Bionic Instruments heeft een brede ervaringsbasis.
Aan de basis van de huidige memon® bionic instruments liggen vele honderd testresultaten en de ervaringen van Winfried M. Dochow ten grondslag. In 1982 leidden de persoonlijke leefomstandigheden en eigen ervaringen Winfried M. Dochow ertoe om verschillende testen uit te voeren en de memon® bionic instruments te ontwikkelen.

Vanaf 1986 deed hij verder onderzoek aan het Leikos-Instituut in Saarlouis. Nog later ging hij verder met onderzoeken in samenwerking met het Ludwig-Boltzmann-Instituut. In 1990 met het Joanneum-Onderzoekscentrum in Graz, waar hij bleef tot 1997 en het systeem meer en meer ontwikkelde. Ondertussen stichtte hij in 1992 zijn eigen instituut (Institut für Bioenergetische Analysen) waar hij uitgebreid ervaring opdeed met zijn technologie. Dit ondersteunt en garandeert de unieke en buitengewone werking van de memon® bionic instruments.

3. Memon® Bionic Instruments werkt natuurlijk.
Voor zijn werking heeft memon® bionic instruments geen elektrische, chemische of magnetische middelen nodig en laat het geen schadelijke bijwerkingen zien.

4. Memon® Bionic Instruments wordt steeds meer wetenschappelijk onderbouwd.
Steeds meer wetenschappers zijn gefascineerd door de memon® bionic instruments en verrichten verder onderzoek naar de achtergronden. Zo groeit de wetenschappelijke onderbouwing.

5. Memon® Bionic Instruments ondersteunt de lichaamscellen door de pluspolariteit.
De rechtspolaire frequentie vindt zijn oorsprong in het natuurlijke zonlicht. Daardoor is ze voor de menselijke en dierlijke cellen de beste ondersteuning!

6. Memon® Bionic Instruments zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken.
memon® bionic instruments werkt door middel van energetische overdracht van informatiegolven. Bij de installatie van de memon® bionic instruments wordt daarom rekening gehouden met de stralingsvelden. Normaal kan de installatie zeer eenvoudig en zonder gevaar uitgevoerd worden. Er hoeft niet in het bestaande leidingsysteem ingegrepen te worden, ongeacht of het elektrische of waterleidingen zijn.

7. Memon® Bionic Instruments vermindert aanzienlijk milieubelastingen.
De memon® bionic instruments maken een harmonische leefomgeving mogelijk door de neutralisatie van ongunstige informatietrillingen afkomstig van onze technologie. Tevens neutraliseert memon het fijnstof.

8. Memon® Bionic Instruments verricht geen wonderen, maar is een wonderbaarlijke technologie.
Want… memon® bionic instruments berust op eenvoudige, fysische wetmatigheden.

9. Het Memon® Bionic Instruments principe wordt onophoudelijk verder ontwikkeld en toegepast op nieuwe gebieden.
De wetenschapper Winfried M. Dochow en zijn team gaan door met hun onderzoek.

10. Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons!
Wij ontvangen graag uw positieve ervaringen met de memon® bionic instruments.

Leeft u ook al met Memon® Bionic Instruments?